Detailed Notes on ثبت شرکت دانش بنیان

لذا بر اساس “آیین نامه ی تشخیص شرکت ها و موسسات دانش بنیان ، شرکت های متقاضی باید علاوه بر کسب شرایط ذکر شده در شاخص های عمومی ( شامل کسب حد اقل درآمد ذکر شده ی ناشی از فروش فناوری ،کالا و خدمات دانش بنیان،نیروی انسانی و سابقه ی بیمه ی کارکنان) ، کلیه ی شرایط مشخص شده در شاخص های اختصاصی این آیین نامه را نیز احراز نماید.

در رابطه با نام شرکت نام هایی که نیاز به مجوز دارند میباست ابتدا مجوز آنها اخذ گردد و بعد از آن اقدام به ثبت شرکت نمود . نام هایی که تایید و ثبت آگهی می شوند مهلت آنها نامحدود است ولی اگر آگهی نشوند فقط ۳ ماه تاریخ اعتبار دارند .

در شرکت های مدنی، مالکیت سرمایه به شخص حقوقی شرکت منتقل نمی گردد و هر شخص مالک سرمایه خودش می باشد.

حداقل ۳ سال سابقه فعالیت کاری یا علمی در حوزه فعالیت شرکت و یا سابقه مدیریتی داشته باشند.

۱-۲- مرحله تولید: کالاهای ارائه‌شده،‌ باید در حال تولید بوده یا حداقل در حد نمونه آزمایشگاهی (باقابلیت بررسی فنی)‌ ساخته‌شده باشند، همچنین خدمات، باید دارای اسناد فروش باشند.

ثبت شرکت مقالات جامع تعرفه و هزینه ثبت شرکت در سال ۱۴۰۰

لذا درباره ی امکان استفاده از مزایای قانونی در زمان ثبت شرکت ،نمی توان اظهار نظر کرد و ارزیابی بر مبنای عملکرد شرکت ها پس از ثبت و فعالیت شرکت انجام می شود.

دارای حداقل یک ثبت اختراع داخلی که ارزیابی شده، بوده یا یک اختراع در رابطه با حوزه کاری شرکت، در سطح بین المللی داشته باشند.

همه آنچه برای ثبت و تاسیس شرکت دانش بنیان نیاز دارید: شرایط، مدارک و شیوه ثبت شرکت های دانش بنیان در ایران

شرکت‌های نوپا که دارای اظهارنامه مالیاتی سال here مالی گذشته خود نیستند یا دارای درآمد عملیاتی در اظهارنامه مالیاتی سال مالی گذشته خود نیستند، درصورتی‌که حداقل یک «کالا یا خدمت یا فرآیند تولید یا تجهیز تولید» با فناوری در سطح ۱ را حداقل در حد نمونه آزمایشگاهی و مشروط به دارا بودن همه معیارهای ماده (۱)، ساخته و ارائه نمایند، به‌صورت شرکت «نوپا نوع ۱» تأیید می‌شوند.

ثبت شرکت تعاونی به دوگونه انجام می‌پذیرد؛ تعاونی خاص و تعاونی عام

خدمات و سامانه‌های هوشمند سامانه‌های مرتبط با ثبت شرکت‌ها سامانه ثبت شرکت

حتما بخوانید: شرکت تجاری چیست سامانه ثبت شرکت دانش بنیان

شرکت ها به دو دسته، شرکت های تجاری و شرکت های مدنی تقسیم می شوند. شرکتهای تجاری، به شرکت های قراردادی و عقدی اطلاق می شود که به واسطه ضوابط و قوانین تجاری و مالی، به عملیات تجاری، سرمایه گذاری وگرفتن سهام همراه با سودی معین می پردازند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *